Küresel Moda Endüstrisine Pandemi Çağrısı

İngiliz “The British Fashion Council” (BFC) ve Amerikan “Council of Fashion Designers of America” (CFDA) kuruluşları hazır giyim endüstrisine COVID-19 salgını ile ilgili ortak bir çağrıda bulundular. BFC ve CFDA ortak çağrısında, pandemi döneminin hazır giyim ve moda sektörü üreticilerine bir yenilenme fırsatı olabileceği vurgulanıyor. Söz konusu çağrıda; sektörün pandemiden olumsuz yönde etkilendiği ve bu yüzden üretici şirketlerin her zamankinden farklı stratejiler izlemeleri gerektiği belirtiliyor. Bu durum sektör için zarar dönemi gibi görünse de İngiltere’nin ve ABD’nin iki önemli moda kuruluşuna göre yenilenme için de gayet uygun bir dönem olarak görülüyor. BFA ve CFDA bu yenilenmenin; yıl boyunca çıkarılan koleksiyon sayısını azaltarak ve Ar-Ge çalışmalarına ağırlık vererek gerçekleşebileceğini öne sürüyorlar.

Haberler

#eticaret #b2b

Bu yazı 27.08.2020 tarihinde kidswearworld.com için özel olarak yazılmıştır.

Kidswearnetwork

Kidswearworld.com
HER AN YANINIZDA!

Kidswearworld.com, ticaretiniz asla kesintiye uğramasın diye internet olan her ortamda, her cihazda kullanabilmeniz için özel olarak geliştirildi.

Evde, ofiste, fabrikada veya seyahat esnasında nerede olursanız olun bütün ticaret ortaklarınız sadece bir tık uzağınızda.