İngiliz Hükümeti Gelişmekte Olan Ülkelerin Hazır Giyim Sektörlerine Yardım Edecek

İngiliz Hükümeti gelişmekte olan ülkelerin hazır giyim sektörlerine firma bazında başvuru ile yardım edeceğini duyurdu. Yardım almak için bu ülkelerdeki firmaların başvuru aşamasında zor durumda olduğunu belgelemesi bekleniyor. Türkiye ise yardım alacak ülkeler listesinde bulunmuyor.

Başvuruya göre firma başına 200 bin ile 600 bin Pound arası nakdi yardım veya teknik yardım yapılacağı ilan edildi. Program kapsamında yardım edilecek ülkeler: Afganistan, Bangladeş, Burkina Faso, Çad, Kongo, Etiyopya, Gana, İran, Irak, Jamaika, Ürdün, Kenya, Lübnan, Libya, Malawi, Mozambik, Myanmar, Niger, Nijerya, Pakistan, Rwanda, Sierra Leone, Somali, Güney Sudan, Sudan, Suriye, Tanzanya, Uganda, Yemen, Zambiya ve Zimbabwe olarak açıklandı.

Haberler

#eticaret #b2b

Bu yazı 27.08.2020 tarihinde kidswearworld.com için özel olarak yazılmıştır.

Kidswearnetwork

Kidswearworld.com
HER AN YANINIZDA!

Kidswearworld.com, ticaretiniz asla kesintiye uğramasın diye internet olan her ortamda, her cihazda kullanabilmeniz için özel olarak geliştirildi.

Evde, ofiste, fabrikada veya seyahat esnasında nerede olursanız olun bütün ticaret ortaklarınız sadece bir tık uzağınızda.